Vreemd avontuur

Gepubliceerd op 30 december 2022 om 06:30


Vreemd avontuur

Even mijn fotograaf avontuur aan je vertellen, want… “Een verwarde geest zorgt voor een onrustig kussen.”

Nou ik kan je zeggen dat dit zo is. Zeker als het gaat over een privé bericht die ik onlangs kreeg. Het waren er zelfs twee, maar een daarvan ging wel heel ver. Degene vroeg mij of ik ook blootfoto’s maakte. Door die vraag was ik overdonderd, maar liet aan hem weten, dat ik er voor open stond en dat mij een totaal andere richting op zou sturen.

Daarna vroeg hij mijn prijs. Normaal gezien doe ik dit meteen, maar hij stond er op en vertelde hem mijn prijs. Tja vergeet niet dat op erotisch fotografie een groter prijskaartje hangt. Want zo ie zo wilde hij het bij hem thuis. Dus moet ik al mijn apparatuur en verdere foto accessoires ook meeslepen. Op zich geen probleem voor een fotograaf, want het hoort bij het beroep van een fotograaf.

Maar nu komt het, want hij vond dat ik als fotograaf ook schaars gekleed moest gaan. Natuurlijk was ik overdonderd, maar hij ging verder en liet weten dat hij er opgewonden van werd. Nou en eerlijk gezegd ik niet echt, want OMG, hij was niet eens een goed uitziend, maar ook als hij het wel was, zou ik niet professioneel genoeg zijn, om aan zijn vraag te voldoen.

Toch dwong hij het mij en ik zei: “Oké, maar dan wordt de prijs verdubbeld, maar verwacht niet dat ik nog verder ga dan dat wat je me al vraagt.” Natuurlijk schrok hij van de prijs en moest er over nadenken en die nadenk tijd gaf ik hem. Iets later melde hij zich weer en vroeg of het dan met minder foto’s kon en dat de prijs daarop ook aangepast kon worden. Ik liet hem weten er over na te denken, maar ik wist mijn antwoord al en drukte op de blokkade knop, nu weet hij meteen ook mijn antwoord.

Kom nooit met vulgaire vragen bij mij. Ik vind fotografie fantastisch, maar ga niet te ver. Zo en dit was mijn losgeslagen avontuur als fotograaf, maar als het over avontuurtjes gaat, die bewandel ik liever buiten in een mooi stukje natuur.

© Eduard RosierReactie plaatsen

Reacties

Eduard
5 maanden geleden

Een reactie van de fotograaf zelf:

Een kleine toelichting:

Weet je, niet iedereen begrijpt wat iemand doormaak. Zo ook bij een fotograaf. Een fotograaf wordt meestal onderschat in zijn kunde. Wil niet zeggen dat ik de beste ben, maar ik weet wel waar ik voor sta.

Toch merk ik dat mijn blog niet goed begrepen wordt, maar dat maakt mij niets uit. Ik heb het van mij afgeschreven, omdat ik weet dat ik niet de enige fotograaf is die dit meegemaakt heeft. Alleen wordt het nagenoeg niet beschreven.

Joke vd
5 maanden geleden

Wat heb je toch een rare snuiters hè Eduard t is vaak ook lastig om van deze mensen ga te komen ieder zijn meug denk ik dan maar maar val een ander er niet mee lastig goed dat je je grens aan gegeven hebt al is het met een blokkade

Eduard Rosier
5 maanden geleden

Idd Joke, je hebt gewoon veel vreemde mensen, dat heb ik nu kunnen ervaren. Uiteindelijk wist ik dat dit kon gebeuren.