Nieuwe fase

Gepubliceerd op 28 januari 2023 om 10:10


Nieuwe fase

Het enige waar ik graag over vertel is de nieuwe fase van mijn leven en dat is dat ik bepaalde mensen in mijn leven mis. Zo ontzettend veel, dat ik het eigenlijk niet leuk vind dat er geen toenadering komt. De enige reden waarom ik in deze situatie vast zat, was omdat ik het vertrouwen miste en dat alles gewoon anders had gekund.

Maar weet je, ik heb zo ontzettend veel mooie momenten met hen gedeeld, dat het daarom moeilijk te geloven is dat ze beide op afstand blijven. Ik vergeet nooit mijn reis naar Praag in 2019. Maar ook de vele momenten in de Efteling, op Scheveningen, het uiteten, de mooie verrassingen, het bioscoopbezoek etc.

Zij beide voelde voor mij als mijn familie. Bij de een voelde het alsof hij mijn zoon was, bij de ander voelde het voor mij alsof ik ook nog eens een bonus zoon bij kreeg. Beide jongens zijn al jaren samen en gun hun nog veel meer mooie jaren samen.

Klinkt misschien onlogisch, maar mis hen ontzettend erg. Er gaat ook geen dag voorbij, dat ik niet aan hen beide denk. Nu hoor ik sommige al zeggen: “Ik weet zeker dat het goed komt.” Dat kan iemand wel zeggen, maar dat voelt absoluut niet zo. In ieder geval zitten beide jongens heel diep in mijn hart.

Natuurlijk zit ik in een nieuwe fase van mijn leven. Daarom gaat het na diverse omstandigheden best goed met mij. Ondertussen heb ik nieuwe mensen leren kennen, sommige daarvan hebben al een plekje in mijn hart veroverd. Maar niets is met het vergelijk over de vriendschap die ik toen had.


Quotes:

  • Groet iemand mij, dan groet ik terug. Geeft iemand mij respect, krijgt diegene het ook terug. Negeert iemand mij, dan zal ik diegene ook negeren.

 

  • Ik heb een geloof, maar niet zoals andere geloven. Ik luister naar het universum en soms geeft het mij antwoord terug. Zo leef ik en zo wil ik blijven leven.

Levensles:

 

  • Ik doe ook wat goed voelt. Ik heb de afgelopen tijd veel geleerd. Ik daarover veel gelezen. Mijn innerlijk was onrustig, ik heb deze onrust overwonnen en zorgde voor mijn innerlijk Ki … heb dit geleed uit de vele mediaties die ik doe. Ik heb mooie mensen leren kennen. Zo wel jong, als mensen die die ouder zijn. Ik leer van ieder mens, omdat ieder mens uniek is.

 

  • Maakt niet uit of iemand een geloof hanteert, het maakt niet uit wat of waar iemand vandaan komt. Kleur is onbelangrijk, belangrijk is de mens zelf.

 

  • We hebben allemaal rood bloed en hebben allemaal een hart. Dat hart moet je volgen, maar volg wat goed voelt. Anders keer om, of neem een ander pad.

 

  • Elk pad is leerzaam, maar je moet het wel leren om met nieuwe dingen om te gaan.

 

Eduard RosierReactie plaatsen

Reacties

Jose Schel
2 maanden geleden

Mooi geschreven ❤️

Eduard Rosier
2 maanden geleden

Dankjewel Jose

Dinny Bacio
2 maanden geleden

Ontzettend mooi geschreven, met een traantje erbij gelezen ❤️‍🩹😘