Herfst 2021

Een kort filmpje vol met vallende blaadje. Vastgelegd op foto en film. Dit heb ik tijdens een van mijn wandelingen gemaakt.  


Terug in de tijd

Dit filmpje is van een reünie van Kinderdorp Neerbosch. Deze beelden komen uit 2016. Ik was was daar ooit zelf aanwezig en dat was niet mijn eerste keer, maar het is wel de eerste keer dat ik deze gezellige reünie had gefilmd. 

Daarom neem ik je even terug in de tijd naar dit mooie dorp. Dit dorpje kan je vinden, om precies te zijn in Neerbosch Oost in de stad Nijmegen. Ik zelf heb daar ooit gewoond, dat was in een van de vierkante gebouwtjes, die je ook in het filmpje voor bij zou zien komen.

Voor mij was het een mooie herinnering. In ieder geval was de reünie heel gezellig. Alleen de beelden zijn een beetje wazig. Helaas kan ik deze niet beter krijgen. 


Remember my Dad

Dit filmpje is een herinnering aan mijn vader. Hij zou eigenlijk op 23 oktober 2021 zijn 85e verjaardag kunnen vieren. Maar omdat ik hem graag in mijn gedachte wilde houden, heb ik in het weekend van 23 op 24 oktober 2021 twee wandelingen gemaakt. Natuurlijk wilde ik dit weekend speciaal maken en heb daarom een aantal foto’s gemaakt.

De eerste helft van mijn film, is mijn wandeling door Oss en in mijn tweede wandeling ging door Landerij Van Tosse. Deze Landerij kan je vanaf de A59 vinden vanaf de afslag Oss - Heesch.


Nijmegen 

Een prachtige wandeling door het indrukwekkende stukje Nederland gemaakt. Dit keer was Nijmegen aan de beurt. Ik heb een wandeling van het station in Dukenburg, naar het prachtige stadscentrum in Nijmegen gelopen. 


Delft (ZH)

Delft is een prachtige wandelstad. Deze stad verbergt heel veel prachtige gebouwen. Tevens ben ik een heel apart hotel tegengekomen. Natuurlijk heb ik daar een paar foto’s van gemaakt. 


Wandeling in Den Bosch

Een wandeling door Den Bosch. Deze heb ik op zondag 27 juni 2021 gemaakt. Maar heb de diverse foto’s uitgezocht en een mooie compilatie in een film verwerkt.

Den Bosch vind ik een van de mooiste steden die in Brabant te vinden is. In dit filmpje heb ik ook een paar foto’s verwerkt van het Isabella Kazerne. Deze is te vinden in Vught, maar kwam deze tegen tijdens mijn wandeling.