Wie ben ik


Ik ben Eduard Rosier. Ik woon sinds 1985 in Oss. Maar van oorsprong kom ik uit Den Haag. Daar ben ik, in de Haagse Schilderswijk geboren.

Ooit had ik al eens gestudeerd voor boekhouder, maar dat is niet echt wat ik wilde, want wat ik wilde is journalist worden. Helaas kreeg ik er de mogelijkheid niet voor.

Ik werk momenteel bij Hospital Logistics. Daar werk ik momenteel als medewerker op de verzending van diverse producten die voor ziekenhuizen bedoelt zijn.

Maar fotograferen doe ik al van jongs af aan. Vroeger deed ik ook foto’s ontwikkelen, maar in deze moderne tijd zijn veel technieken veranderd en ben ik digitaal gegaan.

Natuurlijk hoort het bewerken van de foto’s ook bij.

Maar met mijn fotografie wil ik meer bereiken en daarom was mijn idee daar mijn verdere toekomst mee op te vullen. Ik wil mijn passie uitbreiden tot iets wat veel groter is.

Mijn verdere interesses liggen bij straat- en natuurfotografie, maar zo nu en dan vind ik het maken van een portret ook prachtig om te doen, maar niet alleen in een studio, omdat ik dat graag in natuurlijke omgevingen doe.

 

Eduard Rosier