Land VanTosse

De route loopt over historische zandwegen en paden langs een lappendeken van graanakkers, bloemrijke akkerranden, houtwallen met eeuwenoude eikenstobben, hakhoutbosjes, hooilandjes, weitjes en poelen. Bij de akkers staan gewasborden met informatie over de gewassen, de teeltmethode en producten. De route wordt door palen met een routeschildje aangegeven. 

Lees meer »


Oud-Wezendag

Op donderdag 26 mei 2022 was ik na lang weer eens op oud wezendag van Kinderdorp Neerbosch in Nijmegen. Het voelde als van ouds en kwam mensen tegen, die ik volgde op mijn Facebook pagina. Hen had ik al eerder leren kennen natuurlijk, maar door de corona-tijd, zijn er geen reünies meer geweest. Eerder had ik al eens gezegd niet meer te willen gaan, maar besloot toch om te gaan.

Lees meer »

Wat zie jij?

Op zondag 19 november 2019 was ik in Eindhoven. Het was die dag een koopzondag. Op deze dag was het best druk. Toen ik verder door het centrum wandelde, zag ik dit kleine groepje staan. Ze waren in een stille actie. Toen ik hen zo zag, bedacht ik meteen om van hen een foto te maken. De positie van deze mensen sprak voor mij boekdelen en wist meteen dat dit ging om een stille actie.

Lees meer »